Stanislav Filipcik jako novy CTO

Skupina Srovnejto má nového ředitele IT, stal se jím Stanislav Filipčík

07. března 2022

Na pozici Chief Technology Officer Skupiny Srovnejto přichází Stanislav Filipčík. Nově má na starosti implementaci IT systémů, správné testování z pohledu kvality i provoz všech technologických suplementů značek, které pod Skupinu Srovnejto spadají. Filipčík se stává také členem představenstva společnosti.

„Naším cílem je mít samozřejmě maximálně funkční veškeré systémy, které pomohou zákazníkům se dobře, rychle a velmi přehledně orientovat. Sáhli jsme si tedy po špičce v oboru a jsme rádi, že se Stanislav rozhodl připojit k našemu týmu. Vždy pro nás bude zákaznická spokojenost na prvním místě a Stanislav má za sebou úspěšné zkušenosti právě s tímto segmentem,“ popisuje generální ředitel Skupiny Srovnejto Jaroslav Gaisler.

Do Skupiny Srovnejto přichází Filipčík ze Zonky, kde pro skupinu PPF postavil peer-to-peer investiční platformu.

„Práce pro Skupinu Srovnejto je pro mě výzvou hned v několika oblastech. Teď je mým hlavním cílem transformace v technologickou firmu, nastavit fungující DevOps model, migraci do cloudu a integrace Salesforce,“ uvádí nový Chief Technology Officer Skupiny Srovnejto Stanislav Filipčík.

Před Zonky působil v několika startupech na pozicích projektového manažera, například i v Creative Dock. Vystudoval Fakultu informatiky na Masarykově Univerzitě v Brně.

Skupina Srovnejto

Skupina Srovnejto se zaměřuje na poradenství a kompletní sjednávání produktů pro oblast rodinných financí, ať už je to pojištění od povinného ručení až po pojištění domácnosti, energie nebo mobilní tarify. Její služby doposud využily na slovenském i českém trhu více než 3 miliony uživatelů, kteří si prostřednictvím webů Srovnejto.cz, ePojisteni.cz, Tarifomat.cz, Pujcky.cz, Porovnajto.sk a  Superpoistenie.sk snadno a rychle snížili své životní náklady. Značky spadající pod Skupinu Srovnejto mají více než desetiletou tradici a  webový portál Srovnejto.cz je aktuálním lídrem na tuzemském trhu. Od roku 2018 je vlastníkem celé skupiny německý mediální dům Bauer Media Group.

Kontakt pro média

Kontakt slouží pouze pro novináře, ostatní dotazy zodpoví kolegové na podpora@srovnejto.cz

Ke stažení